Pentru ca Somnul e un obicei bun
Sfaturi pentru somn
Intrebari frecvente
Mai jos gasesti raspunsuri la cele mai frecevente intrebari despre produsele din gama Bien Dormir. Daca nu regasesti in aceasta lista raspunsul la intrebarea ta, te rugam sa ne trimiteti intrebarea prin intermediul formularului de contact.

Care este diferenta dintre Bien Dormir Melatonina si Bien Dormir Valeriana?

In gama Bien Dormir s-au dezvoltat 2 produse, care desi sunt destinate aceleasi patologii, insomniile, ele actioneaza diferit in functie de cauza determinarii acestor insomnii.

Bien Dormir Melatonina are in compozitie musetel, passiflora si melatonia si este recomandat in insomnii persoanelor care:

  • care lucreaza pe timp de noapte sau in conditii de iluminare artificiala
  • care schimba fusul orar
  • suprasolicitate, in urma unui efort fizic sau intelectual intens
  • cu oboseala cronica, datorata privarii repetate de somn
  • varstnice, la care secretia fiziologica de melatonina este redusa

Bien Dormir Valeriana are in compozitie musetel, passiflora si valeriana si este recomandat in:

  • tulburari ale duratei si calitatii somului
  • insomniile cauzate de starile de neliniste, stres, tensiune nervoasa

Cu ce este diferit Bien Dormir Valeriana Forte de alte produse pe baza de valeriana?

Comparativ cu alte produse ce au in compozitie valeriana, Bien Dormir Valeriana Forte are concentratie maxima de valeriana, 250 mg/ capsula. Valeriana induce somnul natural si are efect sedative in starile de agitatie nervoasa, tulburari cardiace sau gastrice de origine nervoasa, tulburari de somn. Bien Dormir Valeriana este un produs a carui eficacitate este sustinuta de studii clinice.

Cu ce este diferit Bien Dormir Melatonina Forte de alte produse pe baza de melatonina?

Bien Dormir Melatonina Forte are cea mai mare concentratie de melatonina, 5 mg/ capsula spre deosebire de alte produse destinate insomiilor, a caror concentratie de melatonina variaza intre 1-2 g/ capsula. Melatonina, “hormonul somnului” este produsa la nivelul creierului si anunta organismal ca este momentul sa adoarma, inducandu-i senzatia de somn. Insa, sunt persoane la care din diferite motive, melatonina este secretata in cantitati mici determinand instalarea insomniei. Din acest motiv este nevoie de a suplimenta cantitatea de melatonina din organism.

Bien Dormir Melatonina Forte este un produs a carui eficacitate este sustinuta de studii clinice.

Sunt produsele din gama Bien Dormir sigure si eficiente?

Produsele din gama Bien Dormir contin extracte naturale standardizate, plante a caror eficacitate traditionala este cunoscuta de multi ani. Studiile clinice realizate pe extractele naturale din compozitia produselor Bien Dormir arata siguranta si eficacitatea produsului in insomniile ocazionale, atunci cand este administrat conform informatiilor din prospect.

Pot deveni dependenta de produsele din gama Bien Dormir?

Produsele din gama Bien Dormir au in compozitie extracte naturale care nu au creaza dependenta.

Opriti administrarea produselor din gama Bien Dormir daca insomnia persista continuu mai mult de 4 saptamani si consultati medicul. Insomnia poate fi un simptom al unei afectiuni medicale grave.

Cum ar trebui sa iau Bien Dormir Valeriana Forte?

Pentru adolescenti peste 16 ani si adulti – 1 capsula/ zi daca este nevoie sau la recomandarea medicului. Administrarea se face cu aproximativ o ora inainte de culcare dupa care se recomanda repaus la pat.

Durata de administrare recomandata este de 2-4 saptamani.

Cum ar trebui sa iau Bien Dormir Melatonina Forte?

Pentru adulti – 1 capsula/ zi daca este nevoie sau la recomandarea medicului. Administrarea se face cu aproximativ o ora inainte de culcare dupa care se recomanda repaus la pat. Durata de administrare recomandata este de 2-4 saptamani.

Poate fi utilizat si o perioada de 8 saptamani neintrerupt, cu conditia ca administrarea sa fie urmata de o pauza de 4 saptamani, dupa care administrarea poate fi reluata.

Daca iau Bien Dormir dimineata ma voi trezi ametita?

Bien Dormir are in compozitie extracte naturale, care induc somnul in mod natural. La trezire nu apare starea de ameteala sau somnolenta reziduala specifica administrarii hipnoticelor de sinteza.

Ar trebui sa consult medicul sau farmacistul inainte de a lua Bien Dormir?

Inainte de administrarea produselor din gama Bien Dormir citeste prospectul pentru a vedea daca aceste produse sunt potrivite pentru tine. Daca ai incertitudini consulta medicul.